Voi la ce vă mai uitați pe la TV ?

Vă ziceam aseară că sunt plăcut surprins de cum de joaca în campionatul Italiei și că mi se pare că nivelul e destul de crescut acolo, comparativ cu alte campionate vestice.

Rămâne de văzut de Juventus, Napoli și Atalanta vor face o figură bună în optimile din Champions League. Oricum, nu de asta vroiam neaparat să vorbesc, ci mai degraba sunt curios de felul în care vă mai uitați la TV. Asta dacă vă uitați la vreunul din canalele publice de televiziune din România.

Eu mai prind niște weekenduri cu fotbal, deci în cazul meu e vorba de canalele Digisport, unde mai pot să văd ceva meciuri.

Dacă simt că vreau să văd ceva știri, de obicei mă uit pe Digi24 vreo 20 de minute și îmi e suficient. Asta se întâmplă totuși destul de rar.

Rar mă uit pe ProTV sau Comedy Central, iar asta se întâmplă dacă e cumva tv-ul aprins pe acele canale. În rest, nu îmi vine în minte vreun canal tv pe care să mă fi uitat în ultimele 10-12 luni.

Știu că mare parte din voi, ce care citiți acest articol, folosiți televizorul să vă uitați pe Netflix sau HBO GO. Sau dacă sunteți mai tineri, Youtube.

Dar încercați să vă gândiți la ultimele 10-12 luni și să vedeți care sunt canalele pe care le-ați urmărit măcar o dată. Și lăsați aici un comentariu.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Voi la ce vă mai uitați pe la TV ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *