Votoscârţ

Nu îmi place să folosesc prea mult diacriticile pentru a scrie un post, dar acum am vrut să le folosesc, pentru că scârţ n-ar fi avut acelaşi sens.

Despre politică binenteles. Că tot au fost alegeri. Nici o schimbare, tot Geoană şi Base au mers în turul II, turismul electoral a fost în floare, au votat morţii şi nebunii (prin comune de astea anonime) până la urmă s-a dovedit că tot partidele care dau banul merg sus.

Băsescu a obţinut 32,8 % din voturi, Mircea Geoană a obţinut 31,2 % din voturi. Ăştia sunt doar primii 2, cei care vor merge în turul 2.

Crin Antonescu a mai prins 22.2 % din voturi, decent. În rest, sub 5 %. Vadim a scos 4 %, Kelemen Hunor 3,6 % (Harghita, Covasna, Mureş ), Oprescu cu 3,6 %, Becali cu 1,7 %.

Restul, sub 1 %, în ordine: Remus Cernea (probabil că dacă mă trezeam înainte de 7 îl votam pe el, că altul n-aveam) cu 0,4 %, Eduard Manole 0,2 %, Ovidiu Cristian Iane 0,1 %. Potârcă şi Rotaru au fost pe ultimul loc, cu…..ceva mai puţin de 0.1 % 😀

Sunt rezultatele adunate de la exit-pollurile de duminică seara. Aşteptăm ceva rezultate concrete marţi seară.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Votoscârţ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *