Vremea

Ma uitam pe N24 cand arata vremea in tara. Constanta -4 grade, in rest nu era mai pe nici unde sub -9 grade celsius noaptea. E frig bre, aici a si bagat una bucata viscol de matura zapada si matura si oamenii de pe drumuri. Nu mai vezi tipanie de om nici macar ziua, noaptea nici atat. Am cateva poze facute pe aparat, insa in acest moment imi este absolut lene sa le scot……  maine, ca nu moare nimeni daca nu le vede.

Pana atunci, stau la caldurica, am pus una bucata bustean pe foc, sper sa tina vreo 2 ore, sa ramana la fel de cald ca acum. In rest mai nimic interesant, stau cu orele afara prin zapada, fac bucati busteni si diverse tipuri de lemne imbinate ca sa intre pe foc si sa ne incalzeasca camerele o perioada, pentru ca e frig ca naiba. Aseara, cand nu a nins si totul a fost linistit, am iesit afara pe la 3, sa mai misc nitel busteanul si sa mai bag ceva lemne mai mici. Cum am iesit afara, instant mi-a inghetat nasul. Temperatura? -14 grade. Crapau pietrele, te lipeai de teava de metal…….frig ca dracu.

Se pare ca pana marti tot asa va fi. Mai rau este ca de miercuri va incepe ploaia. Nici nu vreau sa imi imaginez ce mocirleala va fi dupa aceea….

Update: In germania au fost -33,6 grade celsius….ce sa mai zici…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *