VSauce – Cool!

Am prins si eu vreo 5 zile acasa dupa foarte multa vreme, asa ca mi-am permis sa ma mai si relaxez…. noaptea. Pentru ca ziua tot mai gasesc ceva de lucru pe la laptop. Dar noaptea dau frumos pe youtube si caut documentare. Numai ca de la documentare, tot manevrand printre videourile din dreapta, am dat de VSauce, care are niste videouri foarte faine.

Canalul e destul de popular, are 1,781,576 de subscriberi si peste 260 de milioane de vizualizari pentru toate videourile lor. Sunt o gramada de chestii si statistici pe acolo explicate foarte fain, de la “Ce culoare are o oglinda ?” pana la “De ce nu impaiem oameni ?”. Adica mna, nu se limiteaza la chestii simple, tocmai de aceea ii consider a fi foarte buni la ceea ce fac. Mai au si o sectiune de Lüt, in care arata unele dintre cele mai interesante gadgeturi de pe piata. Sunt 27 de editii pana acum, asa ca merita sa aruncati o privire peste diverse gadgeturi traznite.

Intr-un final, va las cu ultimul video pe care eu il urmaresc: “You Don’t Type Alone”

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *