Webdivers (5)

Tot am in draft un articol despre Skoda Velo Challenge, dar pentru ca n-am avut suficient timp sa il fac cum trebuie, a ramas… draft. Sper ca pana maine sa fie gata si sa expun si eu putin ce a insemnat Skoda Velo Challenge. Radu, Hristos, Ariel si Gabi Macovei au scris mai multe despre competitie.

Printre alte linkuri…..

Intamplari din tren cu Nebuloasa. De aia imi placea mie sa calatoresc cu trenul, experiente si povesti noi gramada 🙂

– Steaua a scapat cu chiu cu vai de suspendare din cupele europene si merge mai departe cu cantonamentul din Anglia, in care va intalni echipe ca Livingstone, Notts County si Sheffield Wednesday.

Age of Empires pe Android si iOS – tinand cont ca e unul din jocurile mele favorite, probabil ca o sa il incerc intr-un viitor apropiat. O sa fie cam greu de controlat unitatile militare din joc. Sunt curios cum o sa fie comenzile…

– Inca o data vedem cat de popular e Raed Arafat..

– Stiind cat de bine e sa ai piste de biciclete prin Timisoara, sunt de acord ca fiecare oras ar trebui sa le implementeze, evident, in limita posibilitatilor. Biciclistii aradeni au iesit din nou pe biciclete la Marsul biciclistilor Aradeni, editia 4 pentru a populariza mersul pe bicicleta si pentru a face astfel cunoscut autoritatilor ca au nevoie de mai multe piste pentru biciclete.

Viermii de la Mec. Mda, norme de igiena si protectie… inca un motiv sa nu mananc de la McDonals…

La final va las cu ceva amuzant de la TimesNewRoman: Nu e nici o echipa suficient de buna pentru Vlad Chiriches

Cam atat.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *