Webdivers (6)

O noua serie de articole interesante de pe bloguri si din presa romaneasca.

– Reforme adevarate in educatie, nu peticeala! – un articol foarte bun al lui Dan Gheorghe de la Romania Libera. Subliniaza pentru a nu stiu cata oara nevoia de restructurare din temelii a educatiei din Romania, invechita, dupa model frantuzesc, mult prea plina de chestii care nu sunt utile in economia actuala.

Uzinele Seat din Spania vor fi inchise … cateva zile, structurat, pentru a reduce din pierderile acumulate din cauza cererii scauze de masini. Problema lor e ca tin preturile la nivelul unor modele ca Golf si personal, prefer un Golf in fata unul Seat Leon. Diferenta dintre un Seat Leon cu motor de 1.4 L, 6 viteze si 122 CP fata de un Golf cu caracteristici similare este de 1500-2000 de euro, in functie de echipare. Merita insa diferenta de pret ?

– Top 5 al aplicatiilor la nivel mondial: Despicable Me:Minion Rush, Candy Crush Saga, Dumb Ways to Die (funny), Vine si Uno.

The Adultescent – generatia care refuza sa se maturizeze. Un articol foarte bun (in engleza) despre tineretul din aceasta perioada si asa zisa lipsa de responsabilitate.

Tura ciclista banateana nr. 5 – Probabil ca ma bag si eu, daca reusesc sa imi repar bicicleta.

Why to travel a lot ? – whell, you can see some reasons in Lonely planet article.

Cam atat.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *