Webdivers (II)

Cateva linkuri, asa rapid, pentru ca la ora 6 dimineata duc o lipsa crunta de inspiratie (asa se intampla cand tot ce experimentezi e extrem de limitat. Totusi, altii experimenteaza, motiv pentru care voi da linkurile de mai jos):

The Internetrix – un post super interesant, cu dialoguri si cu viata deloc monotona si superaglomerata a omului munciii de azi. Sau macar a unuia dintre ei.

– Am scris si despre poliartrita reumatoida si despre kinetoterapie in poliartrita reumatoida. De fapt am scris mai multe despre kinetoterapia in poliartrita reumatoida, fiind domeniul pe care ma pricep ceva mai mult. Multe din exercitiile puse sunt recomandate si de kinetoterapeutii care trateaza aceasta afectiune reumatismala.

– Acum vreo cateva zile auzisem ca Orange si Vodafone nu au reusit sa isi prelungeasca licentele care expira la finalul anului 2011 si exista (teoretic cel putin) posibilitatea ca ele sa ramana fara licenta. Totusi, fiindca multe dintre serviciile pe care le foloseste si statul implica cele 2 companii, pana la urma s-a luat o decizie. Si nu datorita incompetentilor care trebuiau sa dea licente, ci datorita interventiei guvernului, care le-a prelungit licentele cu inca un an. Asta ca sa aiba timp de negocieri.

– Firefox ia aproape 1 miliard in urmatorii 3 ani pentru a mentine google ca pagina principala in browserul lor. Totusi, ceva imi spune ca daca nu o sa isi revizuiasca naibii browserul, o sa mai ia o laie, tinand cont ca tot mai multa lume trece la Chrome. Eu personal folosesc si Chrome si Chrome plus, dupa cum am anuntat, pentru ca Firefoxul imi termina ramii. El si FM 2012, care cere extrem de mult si ofera nimic bun in plus. Grafic vorbind.

– Ultima stire a serii… ahm, diminetii, vine din lumea monetara (nu ii vom spune economica, pentru ca termenul nu reflecta realitatea): Brazilia a depasit Marea Britanie la nivel economic. Era si logic ca asta sa se intample, de vreme ce englezii nu mai produc materii prime de ani buni, doar sistemul lor bancar si buna cunostiinta a finantelor ii mai tine pe linia de plutire. Din nou, deloc surprinzator, SUA e pe primul loc, urmata de China, Japonia si Franta. De asemenea, se estimeaza ca Rusia si India vor urca in top 5-ul economiilor mondiale in urmatorii ani.

Mi se pare surprinzator cum anumite tari se mentin sus neavand nici o resursa majora iar altele, desi pline de resurse, coboara tot mai jos in top iar saracia e in floare. Asta se numeste management prost.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *