Webdivers (IV)

O noua colectie de linkuri din online pe care le puteti gasi interesante.

Skoda Velo Challenge 2013 – editia nr. 3 – editie la care particip si eu in Echipa Bloggerilor alaturi de Andrei Bogdan, Radu Tanasescu si Hristo Fleturis, cu echipamente furnizate de Bike Center.

– Lupu ofera un blog .com sau .net si gazduire pentru un an daca te abonezi la blogul lui. Citesti mai multe la el pe blog.

– M-au apucat si pe mine dilemele cand am vazut la Bargau un articol legat de actorii din reclamele de la bere. I was living in a lie! (totusi, .gif-ul folosit e epic :D)

Napolactul din Cluj se inchide… sau se relocheaza, dupa cum zice Robintel. Totul din considerente financiare, evident. Degeaba ai productie si cumparatori daca totalul de cheltuieli e prea mare. Din pacate asa se intampla peste tot, toti vor sa scape de cheltuielile mari si sa aiba cat mai mult profit si asta inseamna sa inchida fabrici in locatii traditionale si sa le mute in zone cu costuri mai mici de productie si cheltuieli.

Rezultatele barajului de promovare in Liga 3 – S-au jucat 21 de partide si incepand cu anul urmator vor fi inca 21 de echipe in cele 6 (sau 4, nu stiu exact cate serii au mai ramas) serii ale Liga 3.

– Am vazut o gramada de reactii negative legate de filmul Man of Steel. Nu am apucat sa il vad inca, dar ceva imi spune ca nu se merita sa platesc banii de bilet la cinema pentru el. Au scris Vlad Petreanu si Cristi Manafu despre film. Se pare ca n-au rezistat prea mult in sala de cinema.

Cum iti dai seama ca imbatranesti ?

“La mine, cred, primul semn a fost când un copil de pe scara blocului mi-a spus “nenea”. Adică cum, măh? Să fiu pe scara aia în care am copilărit, să fiu lângă balustrada aia pe care am lustruit-o cu fundul ani şi ani şi să îmi spună mie puştiulică ăla “nenea”?”

…zice Chinezu. Apai stiu ca e ceva diferenta de ani intre noi, dar si eu am vazut o gramada de pustani care sa mi se adreseze cu “nenea”. Si nu sunt chiar asa de in varsta…

– Ultimul link pe ziua de azi e in engleza si vorbeste despre noul scorecard de la adsense.

Cam atat/

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Webdivers (IV)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *