You have a bad day. A really really bad day

Am avut-o. Ieri, 6 februarie. In primul rand am intarziat cateva minutele la examenul de la psihologia educatiei plus ca nu am stiut mai nimic.  Ca sa fie totul si mai misto, m-a picat la masaj. Desi eu sustin si acum cu tarie ca am scris tot ce trebuia…

Am reusit sa imi accidentez si celalalt tendon Ahilian, am scapat aparatul de ras ( BIC-ul ) in WC ( l-am aruncat la gunoi dupa aia, ca sa nu aud comentarii) si am ratat fiecare semafor si tramvai posibil. Plus alte probleme cu lucrul si cu anumite siteuri ( a incercat cineva sa sparga si blogul, am corectat rapid ).

Ca sa scap naibii de pomana asta de zi, am mers la o vorba la un prieten. Dupa o lipsa total de alcool pentru o saptamana am mers si am baut doua beri in Setup, unde a concertat Kumm. Muzica a fost buna, The Butterfly a fost o melodie destul de reusita ( cel putin am aflat ca asa ii spune).

Am ajuns abia pe la 2 fara 20 acasa, neavand alt mijloc de transport din Fabric ( Fabrica de Bere) si zona in care stau. Geaca mea pute a tigari de la o posta, dar nu puteam face nimic pentru ca in club nu exista zone de fumatori sau nefumatori.

A venit 7 februarie, am avut grija sa ii urez la multi ani unei persoane cunoscute si relativ dragi. Acum ma car la somn, dar nu inainte sa verific toate datele pentru anumite siteuri.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *