Zeci de zile pe drum

Multă lume m-a întrebat de-a lungul timpului dacă nu m-am săturat de atâtea drumuri prin țară, dacă nu sunt obosit, dacă nu mai bine fac altceva, îmi văd și eu de alte lucruri, daca nu mă gândesc la viitor și alte chestii similare.

Răspunsul ar fi… complex, dar pe scurt: voi ați renunța să vedeți peisaje faine măcar o dată la două săptămâni ? Eu sigur nu. Plus că faptul că mai ies și conduc mă scoate cumva din bula orașului, din noxe și îmi oferă spațiu să gândesc și să mai ascult idei noi.

Sunt un mare amator de podcasturi, iar de când am început să am drumuri lungi (aka 2013) le-am luat și pe ele cu mine. Sunt un companion bun în timpul nopții, când e de obicei plictisitor și nu prea ai ce vedea, dar și dacă stai prin trafic într-un oraș mare, unde mai mereu sunt blocaje la orele târzii din după masă.

Combinația asta de mers pe drum + podcasturi și poze e poate unul din puținele lucruri care mă fac să mă simt bine într-o săptămână. Puțin surprinzător, din moment ce mai mereu sunt singur când se întâmplă să fiu la drum.

Așa că da, încă apreciez faptul că mai pot face câte un drum din când în când, câteva sute de km pe weekend, să mă mai destind. Mental și fizic.

Sunt însă sigur că nu aceeasi metodă de relaxare funcționează la toate persoanele. Deci…. care e metoda voastră ? Lăsați-o mai jos în comentarii, chiar sunt curios ce hobby-uri mai are lumea.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *