Zile nebune prin Timisoara

Desi cred ca e mai bine zis ” o zi nebuna”, pentru ca azi e abia luni. A fost o rupere in traficul timisorean, masini dupa masini peste tot. Greu sa ajungi prin centrul orasului pe undeva. Pasajul de la Michelangelo e in continuare inchis, motiv pentru care traficul e deviat pe o gramada de alte stradute… Care s-au aglomerat de numa numa.

Nervi am avut suficienti, mai multi din cauza mea, ca nu reuseam sa controlez masina cum trebuie si pentru ca masina scoate un sunet nefericit din cauza unui mic suport c u arc uzat. Sa tot auzi incontinuu sunetul respectiv e deosebit de enervant, am zis ca daca nu schimb ceva la roata o sa imi caut un serviciu de neurologie timisoara (sau psihologie) sa ma calmez. Sunt anumite sunete pe care efectiv nu le suport, iar acela e unul din ele.

Dupa ceva ore in trafic, am luat intr-un final o pauza. Scurta, dar cat sa nu mai aud sunetul respectiv si sa imi tin picioarele incordate pentru ca merg cu 2 km/h. In fine, o sa mai trebuiasca sa merg o bucata de drum, dar poate pana atunci ma calmez.

Era sa uit. Au inceput sa vina tot mai multi studenti in oras. Si mai e o saptamana pana incepe anul universitar. Oare cum o sa fie atunci orasul … ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *