Zile si nopti prin Timisoara – 1

Mi-am tot promis de ieri ca voi mai scrie un post in legatura cu ultimele zile, dar pentru ca am fost extrem de ocupat, abia daca mi-am gasit ceva timp pentru fotbalul de aseara.

Ieri a fost timpul pentru ceva demolari si a trebuit sa scoatem un stalp care era bagat extrem de adanc in pamant. Nici vorba sa il putem scoate (cred ca pana acum tot sapam dupa el si nu il scoteam), mai ales pentru ca era din stejar masiv. Abia am reusit sa il rupem, dupa ce m-am suit serios pe el cu suta mea de kile si am reusit sa il dam jos. Dar abia am reusit asta.

Astazi am avut o zi extrem de obositoare in care am vazut si am auzit prea multe si, cumulat cu oboseala de ieri + 3 ore somn, am ajuns ca la aceasta ora (18:46) sa fiu un zombie ambulant.

Deci dragi timisoreni, daca vedeti un zombie ambulant in aceasta seara pe strada cam pe la 7 jumate, e o sansa ca acela sa fiu eu. Nu va speriati totusi, sunt prietenos ­čśÇ

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *